onderhoud

 

Eb- en vloedbodems staan bekend om hun lange levensduur. Wilt u hier echter maximaal van profiteren dan is goed onderhoud en beheer noodzakelijk. Wij hebben alle machines en materialen in huis om uw rijbak te onderhouden of te renoveren.

 

Daarbij adviseren wij u het volgende:

 

1. Bodems verminderen in kwaliteit door mestinvloeden en vallende bladeren en takken. Wij raden u daarom aan om direct na het rijden en/of trainen de mest uit de rijbak te verwijderen en de hoeveelheid plantenresten in uw rijbak  te beperken.

2. Als u de bodem regelmatig vlakt met een manege-bodemvlakker is de bewerkingsduur korter en blijft uw bodem beter in conditie, wacht hier dus niet te lang mee.

3. Het vlakken van een manegebodem vereist een losse toplaag. Vooral bij intensief bereden manegebodems is het dus belangrijk om deze regelmatig los te maken.

 

 

ons onderhoudsprogramma

 

Een manegebodem is niets anders dan elk ander product wat u aankoopt; hoe vaker u deze gebruikt, hoe sneller het slijt. Een servicebeurt kan afhankelijk van het gebruik om de drie, zes of twaalf maanden nodig zijn. Straathof Manegebodems verzorgt ook het onderhoud aan manegebodems.

 

 

Bekijk hier onze Onderhoudsgids!

 

 

Indien u interesse heeft in ons onderhoudsprogramma, neem dan telefonisch contact met ons op om de situatie van uw bodem te bespreken. Dan komen we bij u langs voor een servicebeurt waarbij we uw bodem uitvlakken, losmaken en waar nodig renoveren.

 

Straathof Manegebodems | Tienboerenweg 20B | 3641 RA Mijdrecht | Nederland | 0297 567688